Fotograf_Nicki_Twang_Referanse_kfa

Nicki har vært Klinikk for Alle, Majorstuen sin faste fotograf over flere år. Vi er veldig fornøyde. Han er professjonell, gir rask tilbakemelding, svært hyggelig og leverer alltid som avtalt. Kan absolutt anbefale Nicki Twang.
Tone Mette Stave Parr, Klinikk for alle AS

Fotograf_Nicki_Twang_Referanse_kreftforeningen

Vi har jobbet med Nicki i mange år nå, og vi får alltid nydelige bilder og et godt utvalg med mange variasjoner. Dessuten er vi trygge på at han behandler de personene vi møter, og tar bilder av med respekt og varme.
Marte Grønli, Kreftforeningen

Fotograf_Nicki_Twang_referanse_LasseW

Nicki er en veldig dyktig fotograf som jeg absolutt vil anbefale. Min opplevelse var at han er veldig lett å kommunisere med, avslappet og profesjonell. Resultatet ble helt topp også!
Lasse Walstad, Meglerportalen

fotograf_Nicki_Twang_Romsdal_Yoga_referanse

Å jobbe med Nicki er gøy og lærerrikt! Han ser linjer og sammenhenger mellom kroppen og naturen på en helt unik måte. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet av fotoshooten og nettsiden min.
Ingrid Devor, Romsdal yoga

Fotograf_Nicki_Twang_mister_India000

Vi valgte fotograf Nicki Twang til å ta interiør- og matbilder for bruk til vår hjemmeside. Fotograferingen var profesjonelt utført og bildene ga en meget flott, men samtidig korrekt fremstilling av både restauranten og maten. Resultatet av fotograferingen var kjempe bra, noe vi i ettertid også har fått bekreftet av våre gjester som har sett bildene på vår hjemmeside. Kort om hovedpersonen: Nicki er en positiv og løsningsorientert person som det er hyggelig og lett å samarbeide med. Han fremstår som en original, kreativ og dyktig “artisan”. Vi kan gi Nicki de beste anbefalinger og kommer til å benytte oss av ham i fremtiden også.
Sanjiv Sharma, Restaurant Mister India

Fotograf_Nicki_Twang_Teller_referanse

Vi er veldig godt fornøyd med å bruke fotograf Nicki Twang. Han er profesjonell og leverer alltid kvalitetsbilder. Han leverer det lille ekstra –  kreative innspill, god service og selvfølgelig det viktigste – flotte bilder.
Hege Damlien, Teller AS

Fotograf_Nicki_Twang_victoria_gjestgiveri_referanse

Vi har brukt Nicki Twang som fotograf til restaurant prosjektene vi har gjort. Noe vi har vært svært fornøyde med hver gang. Han leverer proffe bilder, til tiden, kommer med gode ideer, og har vært til stor hjelp for oss. Vi gleder oss til å jobbe med han igjen!
Andreas Kristiansen, Victoria Gjestgiveri

Fotograf_Nicki_Twang_spesdent_referanse

Nicki Twang er en god fotograf. Han ble engasjert av SpesDent for å lage bilder for vår nye hjemmeside og resultatet var langt over forventning. Nicki satte seg inn i oppdraget og forberedte seg grundig ved å være i miljøet før selve fotograferingen. Han tok bilder som på en fin måte beskriver menneskene, aktiviteten, interiøret og stemningen i en travel spesialistpraksis. Ved å bevege seg rundt på en diskret måte klarte han å fange akkurat det som vi ønsket å formidle gjennom hjemmesiden. Bildene var teknisk svært gode, og vi fikk hele bilde-settet overlevert for ubegrenset intern bruk, noe vi anser som en stor fordel. Vi gir Nicki Twang de aller beste anbefalinger.

Petter O Lind, Spesdent AS

Fotograf_Nicki_Twang_askim_frukt_baer_referanse

Vi har jobbet med fotograf Nicki Twang flere ganger og er veldig fornøyd med arbeidet han har gjort for oss. Twang har tatt bilder som får frem hvem vi er, hva vi gjør og hvilke opplevelser vi skaper på en måte som ble riktig for oss. Bildene blir brukt i markedsføring (og merkevarebygging) av vår bedrift. Nicki er inspirerende å jobbe med og forstår hva vi er på jakt etter å kommunisere gjennom bildene som tas.

Astrid Lier Rømuld, Askim Frukt –og Bærpresseri AS

Fotograf_Nicki_Twang_damini_house_of_culture_referanse

Bildene er innbydende og oppfordrer til dans og engasjement. Vi i Damini House of Culture var veldig fornøyd med bilde serien Nicki Twang tok av dansegruppene. Det er fantastisk fine bilder som vi kan bruke i faglig- og markedsføringssammenheng. Nicki er veldig profesjonell, fikk barna til å føle seg avslappet og naturlig.

Richa Chandra, Damini House of Culture

OMG brukte brukte Nicki til å fotografere våre nye lokaler, portretter av ansatte, ansatte i jobbsituasjoner og eksteriør. Bildene skal brukes både på våre nettsider og i annet materiell. Vi er svært fornøyde med resultatene – Nicki leverte som vanlig høy kvalitet og svært gode situasjonsbilder. Jeg kan anbefale ham på det varmeste.

Jørgen Schibsted, OMG AS

Fotograf_Nicki_Twang_bouvet_referanse

Bouvet ASA brukte Nicki som fotograf til vår årsrapport. Det var snakk om portretter, interiørdetaljer og bilder av medarbeidere som danset. Vi var svært fornøyd med bildene og med samarbeidet. Nicki forstod raskt våre ønsker og kom med gode innspill. Han var også dyktig i relasjonen med de han skulle ta bilde av slik at disse ble frie og avslappet foran kameraet. Nicki utviste også en smidighet som gjorde at koordineringen av prosjektet gikk veldig greit.

Åsmund Mæhle, Bouvet ASA

Fotograf_Nicki_Twang_sitelab_referanse

Nicki er en førsteklasses fotograf, med et veldig godt øye for detaljer og retninger/linjer. Han tar fantastiske fotos uten å måtte ha med et tonn med utstyr. Nicki er veldig god på å finne locations og modeller og han fanger lys og motiv i rett øyeblikk.
Jeg kan på det varmeste anbefale Nicki.

Erik Sand, Sitelab